Slovenija > Črna kronika
88 ogledov

V Celju ženski sredi dneva prerezali vrat

nov policijski avto Anže Petkovšek
V Celju ženski sredi dneva prerezali vrat.

V Celju so danes nekaj pred dvanajsto uro ženski na avtobusni postaji prerezali vrat. Kot je potrdil Peter Pungartnik, je zaradi posledic poškodbe umrla. 

Pri avtobusni postaji v Celju je umrla 33-letna ženska, ki je bila zabodena v vrat, so sporočili policisti, ki so bili o dogodku obveščeni okoli pol dvanajste ure. 

Storilca so že prijeli

Kot kaže, so domnevnega storilca že prijeli. "Na območju Slovenske Bistrice je bil prijet 39-letni moški, ki mu je bila odvzeta prostost in je v pridržanju," so sporočili.

Ženska naj bi bila na avtobusnem postajališču skupaj s prijateljico, napadalec pa naj bi bil njen partner. Kot poroča Radio Slovenija, ki se sklicuje na neuradne vire, naj bi bila umorjena ženska državljanka Dominikanske republike.

Na PU Celje so za STA potrdili, da je storilec pobegnil s kraja dogodka, nato pa se z otrokom pri Slovenski Bistrici predal policiji. Ali je bil otrok prisoten tudi pri napadu, še ni znano.

 

Kot so pojasnili na PU Celje, je storilec po pobegu ustavil na avtocestnem postajališču v bližini Slovenske Bistrice in poklical na telefonsko številko policije 113. Mariborski policisti, ki so klic prejeli, so nemudoma obvestili celjske kolege, ki so storilcu nato odvzeli prostost in ga pridržali.

 

Celjski kriminalisti so opravili ogleda kraja dogodka, o katerem so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in državnega tožilca iz Celja.

 

Ugotovitve bodo predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 23
  • Zmago 23:09 01.april 2016.

    Majmun @Barut Ćefurski, kaj spet serješ po Slovencih !! Kje piše ?? "umorjena ženska državljanka Dominikanske republike." ??? O morilcu pa .... nič ??

  • mph 19:10 01.april 2016.

    Imamo pač zmešane zakone, ne edini sicer. Najbolj važne so pravice storilca oz. potencialnega storilca, vse ostalo je sekundarno. In pravilo je, da mora najprej nekdo umret, da se lahko sistem zgane. Dejansko pa bi morala vsak grožnja nedvoumno izrečena ...prikaži več proti življenju nekoga obravnavana kot poskusa umora in takoj strpat na hladno takega dokler 100% ne dokaže, da ni nevaren oz. da ni mislil resno. Vsaj takih primerov več ne bi bilo.

  • malonaokoli 18:41 01.april 2016.

    vzgoja, vzgoja staršev !!! ker normalni starši ne vzgojijo morilca vnukom.