Svet
85 ogledov

V dokumentarcu izvedela, da sta starša svingerja

15-letnica je med ogledom dokumentarca doživela šok. O posteljnih navadah svojih staršev je izvedela več, kot bi si verjetno kadarkoli želela.

15-letna najstnica iz Münchna je na spletu naletela na dokumentarec o svingerjih in ga začela gledati, kmalu pa doživela šok. Med svingerji, ki so sodelovali pri snemanju, sta bila tudi njena starša, piše nemški Bild. 

Starša sta sicer vložila tožbo proti RTL2, ker niso zakrili njune identitete, vendar pa je to kaj malo pomagalo. Vsi sodelujoči so namreč podpisali privolitev v sodelovanje.

Komentarjev 4
  • Trsten 12:57 19.februar 2012.

    Ker ne vedo več kaj početi s seboj se gredo svingerje. Tudi bivši poslanec Avrelio Juri je svinger. Te navade tudi ni skrival. Celo za naš davkoplačevalski denar je klicaril okoli in se nastavljal, ter se potem tudi dobival s ...prikaži več kanditatkami in verjetno tudi kandidati. Ta golazen je že preveč izprijena in potrebuje pomoč pri psihičnih motnjah.

  • ecco 08:31 19.februar 2012.

    V Sloveniji so nekaterim problem samo istospolne družine, nikoli pa ne govorijo o tem da imamo v Sloveniji 3000 prostitutk in svinger klube katere obiskujejo heteero moški ali pari.Jaz ne vidim problem pri nikomur, saj nihče ne seksa pred otroki!

  • dusan72 04:24 19.februar 2012.

    Mene bolj kot tam neki Nemci.. skrbi za določene otroke pri nas ko bojo čez par let v raznih dokumentarcih prepoznali svoje starše (Hildice, Boškote, Ivančke, Janezke in ostale o katerih se samo piše, naredi pa zaenkrat NIČ).