Svet
17 ogledov

V eksploziji v Rimu pet mrtvih

V treh eksplozijah, ki so danes popoldne odjeknile v pirotehnični tovarni v lasti družine Cancelli blizu Rima, je umrlo najmanj pet oseb.

Po podatkih časnika La Repubblica sta med žrtvami lastnik tovarne in njegova dva sinova, skupaj pa bi se število žrtev utegnilo povzpeti na sedem. Med žrtvami naj bi bili namreč še štirje delavci in obiskovalec, ki je v svoje vozilo nalagal pirotehnične izdelke.

Informacij o žrtvah eksplozij, ki so odjeknile znotraj tovarne, uradno še niso potrdili. Na prizorišče so že prišli policisti, pristojni državni tožilec in gasilci. Slednji s pomočjo helikopterjev še vedno gasijo ogenj, medtem ko je še moč slišati eksplozije.

Prav zaradi velike verjetnosti novih eksplozij gasilci ogenj gasijo iz primerne razdalje. Ogenj je zajel bližnji gozd, ogroža pa tudi sosednje stanovanjske hiše, ki so jih zato že evakuirali. Vzrok nesreče še ni znan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.