Svet
10149 ogledov

V hudi nesreči dva mrtva, tovornjakar v kritičnem stanju

Prometna nesreča pri Vidmu BH Trucks
Tovornjakar s slovenskimi registrskimi tablicami trčil v avstrijski avtodom.

Na avtocesti blizu italijanskega Vidma se je včeraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta dva človeka umrla, dva, od tega en slovenski državljan, pa sta bila huje poškodovana. Slovenski voznik tovornjaka je po pisanju italijanskega časnika Il Messaggero Veneto v kritičnem stanju v bolnišnici v Vidmu.

Nesreča se je zgodila med Vidmom in Palmanovo v smeri proti Benetkam malo pred poldnevom, ko je tovornjak s slovenskimi registrskimi oznakami iz še neznanega vzroka trčil v avtodom z avstrijskimi tablicami. Ta se je nato zaletel v avtomobil, v katerem sta bila dva Italijana, in v poljski tovornjak.

Italijanska državljanka, ki je vozila avtomobil, ter Avstrijska v avtodomu, sta umrli na kraju nesreče. En Italijan in Slovenec sta v kritičnem stanju in so ju prepeljali v bolnišnico v Vidmu, poškodovanega avstrijskega državljana pa v bolnišnico v Trstu.

Avtocesta je bila zaradi nesreče dlje časa zaprta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • perhan63 16:50 25.april 2019.

    glih napet film je bil..

  • fowler 10:22 25.april 2019.

    Zadnjič se peljem proti Štajerski, v tunelu Trojane trije šleperji en za drugim, varnostna razdalja max. 20m, prej manj... Se sploh ne čudim več, zakaj toliko verižnih med kamioni...

  • stilist 10:06 25.april 2019.

    Če bi kamion vse to imel kar naštevaš, bi se tudi sam ustavil pred kolono...