Svet
26 ogledov

V iskanju otroka Kampuscheve in Priklopila

Priklopil je bil po besedah njegovega prijatelja zaradi velikega nosu zelo nesam Žurnal24 main
Policist na lastno pest hotel v šoli pridobiti DNK od deklice, za katero je prepričan, da je hčerka Wolfganga Priklopila in njegove dolgoletne ujetnice Natasche Kampusch.

Policist na lastno pest hotel v šoli pridobiti DNK od deklice, za katero je prepričan, da je hčerka Wolfganga Priklopila in njegove dolgoletne ujetnice Natasche Kampusch.

Čeprav se je Kampuscheva svojega ujetništva, v katerem je preživela osem let, rešila že leta 2006, se njena kalvarija kar noče končati.

Zadnji kamenček je pristavil policist, ki je brez vedenja svojih nadrejenih odšel v eno izmed dunajskih osnovnih šol pod pretvezo, da bo učence poučil o prometni varnosti. Tam je od ene od učenk, za katero je bil prepričan, da je hčerka Kampuschove in Priklopila, pridobil DNK, poročajo nekateri avstrijski mediji.

Policist na "bolniški"

Rezultati DNK-analize so pokazali, da ne gre za njunega otroka. Dejansko je to hčerka sestre najboljšega Priklopilovega prijatelja.

Policist je ravnal povsem na svojo roko in na pobudo skrajne desničarske svobodnjaške stranke. Policija preiskuje, kaj se je dogajalo, policista še niso suspendirali, trenutno je na "bolniškem dopustu". Najverjetneje ga bodo doletele tako disciplinske kot kazenske sankcije, poroča Austrian Times.

Tajno poročilo o podrobnostih Nataschinega ujetništva naj bi vsebovalo podatke, da je v ujetništvu rodila otroka, njegovo truplo naj bi nato Priklopil zakopal na dvorišču hiše. Kampuscheva je govorice o tem zanikala.

Priklopilovo ime se v zadnjih dneh znova pogosto omenja, saj naj bi bil vpleten v verigo otroške pornografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.