Svet
24 ogledov

V katerem liku vojne zvezd se vidi Barack Obama?

Obama EPA
Če bi moral izbrati enega od likov v filmski uspešnici Vojna zvezd, bi se ameriški predsednik Barack Obama odločil za vesoljskega pilota Hana Sola, ki ga v najnovejšem delu Vojne zvezd ponovno igra Harrison Ford. "On je malo upornik," je dejal v enem od intervjujev v Beli hiši.

Najnovejšega dela sage Vojna zvezd: Sila se prebuja si Obama sicer še ni ogledal. Še vedno pa se spomni prvega filma v seriji, ki mu je najljubši in si ga je ogledal kot najstnik. "Bil sem star 14, 15 let in sem šel v kino Cinerama blizu naše hiše," je povedal. 

Na novinarjevo vprašanje, kateri lik v filmu bi najraje bil, pa je odgovoril: "Zagotovo Han Solo. On je malo upornik."

han solo, voja zvezd | Avtor: EPA EPA

Rožni venec ima vedno s sabo

V pogovoru s tremi mladimi avtorji spletnih kreacij je Obama spregovoril tudi o predmetih, ki jih stalno nosi s seboj. Iz žepa je potegnil rožni venec, ki mu ga je podaril papež Frančišek, ter koptski križ iz Etiopije in hindujski kipec, ki mu ga je dala "neka ženska". "Nisem tako vraževeren, a ti predmeti me spominjajo na vse te različne ljudi, ki sem jih imel priložnost srečati," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.