Svet
14 ogledov

V Koloradu strmoglavilo zasebno letalo

Zasebno letalo strmoglavilo med pristankom. Umrla ena oseba.

Na letališču v Aspnu je med pristajanjem strmoglavilo manjše zasebno letalo. V nesreči je umrla ena oseba, dve osebi pa sta ranjeni, ena od njiju huje. Letalo je strmoglavilo zaradi poledenelih razmer, ob trku pa so letalo zajeli ognjeni zublji.

Šlo naj bi za letalo Bombardier Challenger 600, ki je priletelo iz Tucsona, je povedal predstavnik Zveznega urada za letalstvo Allen Kenitzer.

Med očividci nesreče so bili nekateri zvezdniki, med njimi pevka LeAnn Rimes, ki je na Twitter zapisala, da se je pravkar zgodila huda letalska nesreča. S svojim možem Eddiejem Cibrianom in sinovoma je bila več dni v Koloradu, od koder se vrača v Los Angeles. Igralec Kevin Nealon pa je tvitnil, da so gasilci n reševalci na kraj nesreče prispeli v nekaj minutah. "Dvomim, da je kdo preživel," je še pripisal.

Današnji dan sta zaznamovali še dve letalski nesreči - v New Yorku je majhno letalo pristalo na avtocesti v mestnem predelu Bronx, v Kaliforniji pa je letalo z dvema moškima na krovu pristalo v Tihem oceanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.