Svet
4848 ogledov

V Londonu avto zapeljal v množico

Teroristični napad v Londonu Epa
V bližini Prirodoslovnega muzeja v Londonu je avto zapeljal v množico ljudi na prehodu za pešce.

Pri včerajšnjem napadu je bilo po informacijah tamkajšnjih policistov poškodovanih 11 ljudi, devet so jih odpeljali v bolnišnico. Po poročanju BBC pa naj bi bili vsi le lažje ranjeni.

V bližini kraja dogodka pa so kmaliu za tem aretirali moškega, ki je vozil avtomobil. Londonska policija je sporočila, da vožnjo avtomobila v pešce ne obravnava kot teroristično dejanje. Šlo naj bi namreč le za nesrečo. 

Velika Britanija je bila letos že petkrat prizorišče terorističnih napadov, le mesec nazaj je eksplozija v vagonu podzemne železnice na postaji na jugozahodu Londona ranila okoli 30 ljudi.

V treh napadih v Veliki Britaniji so napadalci uporabili vozila, s katerimi so zapeljali v množico. Zato ni čudno, da se podobne nesreče sprva smatrajo za terorističen napad.

Komentarjev 5
  • majab 10:35 08.oktober 2017.

    ... Zdaj glede na to, če bi bila na cesto spuščena nevarna žival bi bilo vsem jasno, da se jo uspava, da v živalski vrt ali pa ustreli. No tukaj ne bi smelo biti razlik, to je pač ena od ...prikaži večd podživalskih vrst.

  • majab 10:34 08.oktober 2017.

    Ena stvar je očitno napačno razumljena ti ljudje so na ravni IQ manjši od papig. V vsem življenju so si zapomnili dve besedi Alah akbar. Vse ostale funkcije, ki jih opravljajo pa so pogojne od hranjenja do posiljevanja vsega, kar ...prikaži več jim pride pred tiča ter sranja, kjer jih zagrabi. To je to in potem bistro vsi ugotavljajo, da imajo psihične probleme jih nimajo, ker jih na tej stopnji razvoja ne morejo imet. Nož, palica itd... to je pri njih pogojni refleks, kot sranje na ulici.

  • Klementina8 23:42 07.oktober 2017.

    Nesreca my ass.Muslimanska golazen,kdo pa drug.In ne brisite mojih komentarjev.Smo v Severni Koreji?