Svet
22 ogledov

V Londonu odpirajo nudistično restavracijo

Ženska s sadjem Profimedias
V Londonu bodo v soboto odprli prvo nudistično restavracijo. Gostom obljubljajo naraven, svečan ambient in izkušnjo "popolne svobode".

The Bunyadi, ki se nahaja na jugu Londona, bo delovala brez elektrike ali plina, stregli pa bodo v keramičnih posodah, vegansko in ne-vegansko hrano, obljubljajjo pa tudi organsko vino brez konzervansov. Da bi zagotovili zasebnost, so med posamezne mize namestili predelne stene iz bambusa.

"Socialni eksperiment" in tržna niša

Lastnik restavracije Seb Lyall je dejal, a se je testna skupina na izkušnjo pozitivno odzvala. "Zdelo se je, da gre bolj za socialni eksperiment kot restavracijo," je povedal za medije. "Ko so bili v jedilnici, jih fizični izgled drugih ni motil." 

Ob prihodu v restavracijo goste odpeljejo v zasebno sobo, kjer dobijo plašč, s katerim se ogrnejo in ga med obrokom lahko odložijo.


Posebnost je še ta, da je uporaba mobitelom in podobnih tehničnih pripomočkov v restavraciji prepovedana. 

Osebje ima intimne predele zakrite

Iz praktičnih razlogov, osebje ima osebje v restavraciji zakrite svoje intimne dele. 

Lyall pravi, da je namen restavracije odmik od seksualizirane podobe človeškega telesa. "Ljudje bodo prišli sem z namenam, da bi odstranii oviro, ki je glavah," je povedal Lyall.

Bunyadi ima kapaciteto za 42 ljudi, na čakalni listi pa jih je že 40.000.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.