Svet
4758 ogledov

"V Moskvi so mu ponudili pet žensk"

Donald Trump, Melania Trump
Izpoved nekdanjega varnostnika ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Na izboru za Miss Univese v Moskvi leta 2013 je Rus, povezan z organizacijo dogodka, Donaldu Trumpu ponudil, da mu v hotelsko sobo pošlje pet žensk, je nedavno potrdil Trumpov nekdanji varnostnik Keith Schiller.

Ta je v isti sapi poudaril, da je Trump brez oklevanja ponudbo odbil. "Mi takšnih stvari ne počnemo," naj bi aktualni ameriški predsednik odgovoril ruskemu "zvodniku". Schiller je informacijo predal pri svojem pričanju pred preiskovalno komisijo Kongresa, neimenovani vir jo je kasneje predal medijski hiši NBC.

Juli Briskman Odpuščena Svet Zaradi sredinca ob službo

Schillerjev odvetnik, Stuart Sears, je vest že zanikal in pri tem ostro kritiziral vir, ki je to informacijo predal medijem. "Potrebno bi bilo sprožiti preiskavo o tem dogodku in tistega, ki je odgovoren za širjenje takšnih laži poklicati k odgovornosti," je po pisanju Independenta izpostavil odvetnik.

V ZDA še vedno poteka preiskava o domnevnem vmešavanju Rusije v ameriške predsedniške volitve, v okviru katere je bil tudi zaslišan Trumpov nekdanji varnostnik. Čeprav NBC ne navaja imena Rusa, ki je Trumpu ponudil ženske, je agencija Associated Press že julija letos navajala, da naj bi šlo za ruskega pop zvezdnika Emina Agalarova.

Melania Trump, Donald Trump Magazin Ali z Donaldom potuje dvojnica Melanie Trump?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • ljubodoma 21:10 10.november 2017.

    kak miljonček bi bil dober, babe pa naj kr ostanejo rusom pod nosom !