Svet
13 ogledov

V Nemčiji strela udarila v skupino ljudi

strela Berlin Reuters
Na sejmu ob očetovskem dnevu v nemškem kraju Dabel je danes strela udarila v skupino ljudi, pri tem pa je bilo ranjenih 43 ljudi.

Dogodka se je udeležilo več kot 500 ljudi, okoli 13. ure pa se je vse spremenilo v kaos, ko je strela zadela skupino dreves in transformator ter ob tem poškodovala 43 ljudi.

Tiskovni predstavnik policije, Jörg Bruhn, je povedal, da so številni obiskovalci dobili opekline, trije ljudje pa so huje poškodovani. Na kraj nesreče sta prispela dva reševalna helikopterja in več reševalnih vozil.

Na očetovski dan v Nemčiji se moški tradicionalno sami odpravijo na izlete, kjer uživajo v pitju piva, brez svojih družin.

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 22:22 09.maj 2013.

    ojooooj. ma, hudo. ampak, tega pa že dolgo ni bilo, ... če se spomnem ne . Ampak, zgleda, da so ga preveč žurirali . Itak bo to strelanje strel vse pogosteje, zaradi naelektritve ozračja, zaradi pretiranega izsekavanja gozdov, ki so ...prikaži večo odločilni za kompenzacijo teh energij , prek naravnih duhov. Tko, da kar čakamo in se lahko pripravimo na To, tudi pri nas . Žal smo si to sami zakuhali . Lp.