Svet
23 ogledov

V Nemčiji umrlo devet motoristov

Nesreča motorista Pixsell
Črn konec tedna na nemških cestah. Umrlo je devet motoristov.

Motoristi vso zimo nestrpno pričakujejo poletje, da se bodo lahko spet povzpeli na svoje jeklene konjičke. Tako je bilo tudi včeraj. Na žalost pa se je sončna sobota v Nemčiji za devet motoristov končala tragično.

V bližini Nürtingena je umrl 59-letni motorist. Voznik osebnega vozila je nenadoma zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v 59-letnika.

Z Bavarske pa poročajo o treh nesrečah. V bližini Jandelsbrunna sta umrla dva mlada motorista (20 in 24 let). 24-letnik je med prehitevanjem vozila s prikolico trčil v 20-letnika, ki mu je z motorjem pripeljal nasproti. Oba sta umrla na kraju nesreče.

V Bad Hindelangu pa je umrl 40-letni motorist. Nesrečnik je zapeljal s ceste v 30 metrov globok prepad.

Motorist je umrl tudi v bližini Garmisch-Partenkirchna

V Quickbornu pa je 33-letni voznik motorja po trku z avtomobilom, ki ga je med zavijanjem spregledal, udaril ob semafor. Umrl je na kraju nesreče.

Tudi v Krefeldu se je zgodila tragedija. 30-letni motorist je prehiteval kolono stoječih vozil in pri tem trčil v nasproti vozeči avto.

V Delbrücku pa je umrla 49-letna motoristka, ki je v ovinku izgubila oblast nad motorjem.

Tudi v bližini Kamenza je umrl motorist, ki je v dvojnem ovinku padel z motorja, trčil v obcestno ograjo nato pa padel v graben ob cesti. Trk je bil tako močan, da je 49-letnik izgubil čelado.

Neki nemški motorist pa je umrl v Avstriji. Spregledal naj bi avtomobil in trčil v bok vozila. Za 68-letnika ni bilo več pomoči.

Komentarjev 6
  • Xerxes 13:21 13.julij 2015.

    Razumem da je večja. Samo zakaj naj bi to bila novica v Sloveniji? Ker smo kolonija pa moramo vedeti kaj se dogaja gospodarjem? Konec koncev, koliko pa jih je mrtvih v Belgiji? Rusiji? Srbiji? Romuniji? Ali to niso dovolj ugledne ...prikaži več države po našem mnenju pa nas zato to ne zanima?

  • Ferluci 08:33 13.julij 2015.

    Pač večja država, lol.

  • PasjiDrekiVsepovsod 20:28 12.julij 2015.

    Bravo korli. Take pametne rabimo v Slo. Vinčeka je že zmanjkalo?