Svet
1 ogledov

V Portorož po 20 letih

(Foto: BOBO) Žurnal24 main
Jat Airways. Od prihodnje pomladi iz Portoroža v Beograd dvakrat tedensko.

“Smo v zaključni fazi pogajanj z Jatom. Prihodnje leto spomladi načrtujemo, da bi začeli s povezavo med Portorožem in Beogradom dvakrat tedensko,“ nam je povedal Direktor Aerodroma Portorož Robert Krajnc.

Pogodba ob ukinitvi viz
“Jat bo na letališču v Portorožu 19. decembra prvič po debelih dvajset letih pristal na letališču Portorož,” pravi Kranjc. Na ta dan bo EU ukinila vizume za državljane Srbije. “To se nam je zdel tudi primeren čas za svečani podpis pogodbe,” pravi Kranjc. Srbski podpisniki bodo na letalu, pri podpisu sodelujejo tudi portoroški LifeClass, Bernardin Group in turistično združenje.

Dva za ceno enega

“Ob priložnosti odprave viz je Slovenska turistična organizacija v sodelovanju s slovenskim turističnim gospodarstvom pripravila preko sto ugodnih turističnih paketov za prvih 2010,” so nam pojasnili na zunanjem ministrstvu. Ob ukinitvi viz bodo kot božično darilo obiskovalcem iz Srbije bo potovanje plačal en gost iz Srbije, drugi pa potuje brezplačno, so še pojasnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.