Svet
15 ogledov

V Sarajevu mahal z zastavo Islamske države

Islamska država Profimedias
Policija je moškega, ki je mahal z zastavo, že priprla. Alen Tahmiščiji je na listi potencialnih ekstremistov, ki jo vodijo obveščevalne službe.

Včeraj popoldne je v središču Sarajeva prišlo do preplaha zaradi zastave, ki je močno spominjala na zastavo Islamske države. Moški je zastavo namestil na svoj avtomobil, z njim pa nekaj pred drugo popoldne parkiral pred stavbo predsedstva Bosne in Hercegovine.

Policija je dobila prijavo o sumljivi zastavi in takoj posredovala pred omenjeno stavbo; uradnega potrdila, ali je v resnici šlo za zastavo Islamske države policija še ni objavila.

Vendar dogodek očitno ni povsem nedolžen, saj je policija moškega pridržala. Kot poročajo tamkajšnji mediji gre za Alena Tahmiščijo iz Zenice, ki sicer živi v Sarajevu. Oblasti ga vodijo v evidence potencialnih ekstremistov.

Primer je prevzelo bosansko – hercegovsko tožilstvo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • h3o 10:12 15.oktober 2015.

    izgnati v savdsko arabijo nemudoma!

  • mph 09:55 15.oktober 2015.

    Točno tako. Normalni zakoni NE DELUJEJO s takimi norci, monstrumi, ... Takim, ko je 100%, da je teroris, najprej uradno ukinit vse človekove pravice, potem pa ta predmet poljubno uporabit za dobit čimveč koristnih informacij ali za kakšne eksperimente.

  • Papaja Popi 09:07 15.oktober 2015.

    Palico nabit v rit, potem pa naj maha z njo.