Svet
29 ogledov

V sendviču na letalu našel iglo

Igla v sendviču, ki je bilo streženo na letalu.
1/5
EPA
Eden izmed potnikov na letalu Air Canada, ki je letelo iz kanadske province Britanska Kolumbija v Toronto, je v puranjem sendviču našel iglo. Primer zelo spominja na tistega iz srede julija, ko so na letalu letalske družbe Delta Air v sendvičih našli šest igel.

Incident v primeru Delta Air še vedno preiskuje nizozemska policija. Letalo je bilo 17. julija namenjeno iz Amsterdama v tri ameriška mesta. Potniki so našli štiri od šestih igel, ki so bile prav tako skrite v sendvičih. En potnik je bil pri tem ranjen, poroča BBC News.

Nizozemska policija je ob današnji najdbi igle v letalu Air Canada dejala, da je še prezgodaj govoriti o tem, ali sta primera med seboj povezana.

Hrano za Delta Air pripravlja nizozemska družba Gate Gourmet, ki je tudi eno izmed podjetij, ki pripravlja hrano za letalsko družbo Air Canada. A za omenjeni let je hrano pripravljalo drugo podjetje.

Nizozemski policist Robert van Kapel je ob tem dejal, da so preiskovalci zaslišali že več prič, ki so bile v bližini uslužbencev, ki so imeli dostop do hrane za ameriško letalsko družbo Delta Air.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.