Svet
263 ogledov

V službi so ga poslali domov, ker je prišel na delo v kratkih hlačah

Joey Barge
1/2
Reševalni pas/Twitter
Vročinski val je zajel vso Evropo. Temperature so skočile krepko čez 30 stopinj Celzija, tudi v Londonu, kjer so izmerili 34 stopinj Celzija. Številni meščani britanske prestolnice so se zato odločili, da se v službo odpravijo v udobnih oblačilih s kratkimi rokavi in hlačami. To nekaterim delodajalcem ni všeč.

20-letni Joey Barge se je v službi, dela v telefonskem centru, pojavil v kratkih hlačah, no to ni bilo všeč njegovim nadrejenim, zato so ga poslali domov, da se preobleče. Mladenič jih je presenetil s še eno nenavadno kombinacijo oblačil.

Zakaj lahko ženske nosijo krila?

Na Twitterju je objavil fotografijo v kratkih hlačah in ob tem zapisal: "Če lahko ženske v službo pridejo oblečene v kratke obleke ali krila, imam lahko tudi jaz hlače, kot jih vidite na fotografiji?"

Po eni uri je objavil zahtevo svojih šefov, da se mora preobleči in da so ga iz službe poslali domov, da se preobleče. No, Barge se je preoblekel in sicer v obleko s kratkim krilom, ki si jo je izposodil od svoje mame. Fotografijo je ponovno objavil na Twitterju ob sporočilu, da se bo javil, če ga bodo poslali domov. 

Barge se je na družabnem omrežju oglasil šele kasneje in zapisal, da so v službi vsi dobili navodila, da lahko ob visokih temperaturah v službi nosijo hlače dolžine 3/4.

 

Komentarjev 2
  • Snežinko 20:55 25.junij 2017.

    Ni res. Enakpravne so ŽENSKE. Moški ne...

  • Avatar Džoser
    Džoser 17:04 24.junij 2017.

    Imel je čisto prav,saj smo enakopravni,KAJNE?