Svet
6 ogledov

V Španiji pridržali Slovenca

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Španska policija je v noči na četrtek zaradi nasilja in kaljenja javnega miru pridržala 20 mladih turistov. Med njimi naj bi bil tudi Slovenec.

Do nasilja naj bi prišlo pred enim od nočnih lokalov v priljubljenem letovišču Lloret de Mar. Vse skupaj naj bi se začelo, ko je zaradi odpovedi prezračevalnega sistema svoja vrata predčasno zaprl eden izmed nočnih klubov. Obiskovalci, večinoma turisti, so razgrajali na mestnih ulicah, kjer jih je opazila policija.

Opozorila policistov niso zalegla. Med njimi je prišlo do pretepa. Policija je morala izstreliti nekaj opozorilnih strelov, dvajset vročekrvnežev pa je pristalo na policiji.

Vročekrvneži naj bi bili stari med 20 in 22 let. Med pridržanimi je 13 Francozov, trije Nemci, dva Nizozemca, Švicar in tudi Slovenec, je povedal neimenovani policist. Danes naj bi jih privedli pred sodnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.