Svet
23 ogledov

V Splitu v zrak vrglo avtomobil

Eksplozija v Splitu
1/2
Ivo Cagalj/PIXSELL
Eksplozija v Splitu. Poškodovan že tretji avtomobil odvetnika družine Antonije Bilić.

Okoli polnoči je sredi Splita odjeknila eksplozija, v kateri je razneslo avtomobil znamke BMW odvetnika družine Antonije Bilić, ki so jo na Hrvaškem iskali več kot leto in pol ter naposled našli mrtvo. Poškodovanih ni bilo, je pa v eksploziji nastala večja materialna škoda, saj so bila poleg avtomobila odvetnika poškodovana še tri vozila.

Hrvaški mediji neuradno poročajo, da je bila eksplozivna naprava postavljena pod motorjem avtomobila, ki ga vozi sin odvetnika Vinka Ljubičića.

Sosede je že pošteno strah

Deli vozila naj bi leteli tudi do 50 metrov stran. Po navedbah sosedov v nasprotju z eksplozijo pred nekaj meseci razbitih stekel na sosednjih stavbah tokrat ni bilo, jih je pa postalo strah živeti v Bačvicah, kakor se imenuje ta predel Splita. "To je že tretjič v kratkem času. Vsi smo skočili pokonci, to ni več normalno," so povedali za 24sata.

Februarja lani je na isti ulici že eksplodiral avtomobil, ne sicer Ljubičićev, vendar pa je bil v eksploziji poškodovan njegov mercedes, ki je bil parkiran v bližini. Pred nekaj meseci je na njegovem dvorišču zagorel avtomobil znamke Volvo. Po besedah Ljubičića je šlo za tehnično napako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.