Svet
12 ogledov

V Trogirju pretepli rusko družino

Ruska družina si bo zagotovo zapomnila poletje v Trogirju. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
V Trogirju je lastnik apartmajev skupaj s sinom in hčerkama pretepel rusko družino, ker so parkirali na njegovem zasebnem parkirišču. Rusi so želeli najeti apartma za prijatelje.

Ko je ruska družina Brovko prispela do apartmajev Čudina v Trogirju, da bi rezervirala apartma za prijatelje, je bila najprej deležna kletvic, nato pa še pesti. Lastnik Joško Čudina se je razjezil, ker so parkirali na njegovem zasebnem  parkirišču. Ker očitno ruska družina ni takoj razumela, kje je težava, so se jih Čudina, njegov 20-letni sin in 19-letni hčerki lotili s pestmi.

Rusinja Irina Brovko in njen sin Kiril sta bila lažje poškodovana, hčerka Karina pa naj bi dobila pretres možganov in poškodbo vratnih vretenc, poroča Jutarnji list. Rus jo je odnesel brez poškodb, zato pa bo nekaj dni s povito nogo hodil okrog Joško Čudina, ki mu je ruska družina med poskusom pobega zapeljala čez nogo.

Policija je zoper vse vpletene člane družine Čudina vložila ovadbo zaradi kršenja javnega reda in miru. A Joško ima drugačno zgodbo; kot pravi, je rusko družino res opozoril, da ne sme parkirati na njegovem mestu, a ga je nato moški začel zmerjati, nato pa je še pritisnil na plin in zanalašč zavozil čez Joškovo nogo. Šele po vsem tem, pravi Joško, se je začel pretep.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.