Svet
48 ogledov

V urinu štiriletne deklice sledi kokaina

kokain Shutterstcok
Štiriletno deklico so starši pripeljali v bolnišnico, ker se je slabo počutila. Zadevo je prevzela policija.

Deklica je še vedno v bolnišnici, a naj bi se počutila bolje. Trenutno naj ne bi imela nobenih akutnih težav, dodatne preiskave pa bodo pokazale, v kakšnem stanju so njeni organi, piše 24sata.hr. 

Štiriletno deklico so v nedeljo starši pripeljali na urgenco, ker naj bi se vedla neobičajno. Deklica je kazala znake nevroloških težav, ni pa bilo znakov poškodb. Zdravniki so posumili, da nekaj ni v redu, zato so opravili preiskavo krvi in urina. Prav v slednjem so našli sledi kokaina. 

Primer je prevzela policija, ki je izprašala mamo in očeta, ki so ju že obravnavali in naj bi bila odvisnika. 24sata.hr poroča, da par do sedaj ni bil pravnomočno obsojen. Oba naj bi bila brezposelna, večkrat naj bi jemala kokain, mati bi pred kratkim morala na zdravljenje, a je zdravljenje odložila. Za deklico naj bi večino časa skrbela babica. Slednja naj bi zaprosila za skrbništvo nad deklico. Za starša je sodnik odredil enomesečni pripor. 

Po besedah zdravnikov je lahko kokain za otroka tudi usoden. Posledice lahko nosi celo življenje. Prognoza za omenjeno deklico je dobra, so povedali zdravniki. 

dezurni@zurnal24.si

 Dan za varen 

avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.