Svet
459 ogledov

V Vatikanu prisiljena v orgije?

Emanuela Orlandi Reuters
Glavni vatikanski eksorcist pojasnjuje skrivnostno izginotje takrat 15-letne Emanuele Orlandi.

Oče Gabriele Amorth, ki ga je že papež Janez Pavel II. imenoval za glavnega vatikanskega eksorcista, je za italijansko La Stampo dejal, da so mlado Emanuelo ugrabili na ulicah Vatikana. Visoki uslužbenci svetega sedeža so jo nato silili v orgije, da bi vse skupaj prikrili, pa so jo ubili.

"V njihovo seksualno mrežo je bilo vključeno tudi osebje tujih ambasad v Vatikanu. Prepričan sem, da je bila Emanuela žrtev njihovega zaprtega kroga," je dejal Amorth. Emanuela tako po njegovih trditvah ni bila edina žrtev tega kroga ljudi.

Skrivnostna smrt

Pred dnevi je znova zaokrožilo več teorij, kaj naj bi se zgodilo dekletu, ki je izginilo leta 1983. Ena od teh teorij pravi, da so jo ubili, ker je njen oče imel dokaze, da vatikanska banka sodeluje s podzemljem, druga govori o tem, da naj bi bila ljubimka visokega vatikanskega uslužbenca.

Trupla Emanuele niso nikoli našli, so pa pred dnevi odprli grob mafijca Enrica De Pedisa v baziliki Sant'Apollinare: poleg njega naj bi bila pokopana Emanuela.

Komentarjev 4
  • privat 19:08 26.maj 2012.

    vse se dela v imenu lulija...

  • bojovi 17:08 24.maj 2012.

    To ni nič kaj še vsega imajo za pomest pred svojim pragom, to je samo ena nesrečna usoda ubogega dekleta. Koliko umazanije še imajo pod nohti ti umazanci Vatikanski.

  • westal 06:59 24.maj 2012.

    Kmalu bo vodil tudi Slovenijo, če jo še ne!