Svet
4 ogledov

V vodi našli žensko truplo

Fotografija je simbolična. (Foto: Pixells) Žurnal24 main
V kraju Brčko so danes v vodi našli žensko truplo, ki je bilo že v fazi razkroja.

Pri čiščenju okolice mestnega prostora za piknike so danes opazili žensko truplo. Nanj sta naletela dva tamkajšnja prebivalca, ki sta sprva mislila, da gre za žival, vendar pa sta nato zagledala obleke. Truplo so odpeljali v mestno mrtvašnico, kjer bodo opravili obdukcijo. Za zdaj je znano le, da je bila ženska stara okoli 30 let, piše Index.hr.

Konec tedna nove padavine
Medtem se sicer stanje v Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem umirja. Večina od preko 200 evakuiranih prebivalcev območja Velike Gorice se je že vrnila na svoje domove, vendar pa konec tedna pričakujejo nove padavine. To zna povzročiti težave predvsem prebivalcem v okolici Save.

Direktor hrvaške javne ustanove, ki upravlja z vodnimi viri, Jadranko Husarić, je sicer včeraj postregel z zanimivo izjavo, ki se je nanašala na žrtve poplav: "Poglejte, kaj se je zgodilo v Evropi, ali se to dogaja pri nas? Ne! Zato smo boljši od njih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.