Svet
21 ogledov

V ZDA straši serijski morilec

policist policija zda Reuters
V ameriški zvezni državi Indiana odkrili še šest ženskih trupel.

Policija ameriške zvezne države Indiane je po zaslišanju osumljenca za umor 19-letnega dekleta v mestu Hammond odkrila še šest trupel žensk.

Vse so umrle nasilne smrti v mestu Gary kakšnih 50 kilometrov jugozahodno od Chicaga. Na delu naj bi bil serijski morilec.

Trupla skrival v zapuščenih hišah

43-letni moški, katerega ime niso nemudoma objavili, je priznal, da je v Hammondu zadavil 19-letno nosečo Afriko Hardy, ki so jo v petek našli mrtvo v motelu. Našli so tudi sledi, ki so jih pripeljali do osumljenca. Policija je v soboto preiskala lokacije blizu njegovega doma v Garyju in odkrila dovolj dokazov za aretacijo.

Osumljenec je potem med zaslišanji policiji izdal lokacije preostalih trupel. Tri trupla so našli v soboto v treh zapuščenih hišah v Garyju, še tri trupla pa so našli v nedeljo. Večine mrtvih žensk uvodoma niso identificirali, ena od njih pa je bila pogrešana od 8. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.