Svet
7 ogledov

VB: Postala milijonarja, kupila bosta le preproge

Po italijanskih zakonih je potrebno dokazovati poreklo denarja. Z nakupom loto l Žurnal24 main
Par zadel 41 milijonov funtov. Služb ne bosta pustila. Posebnih želja nimata. Ona si želi le novo preprogo.

Britanca Gareth in Catherine Bull sta v petek na loteriji v igri Euro loto zadela 41 milijonov funtov. Gareth Bull je srečne številke vplačal po tem, ko ni mogel v službo zaradi dežja. Nagrado sta prevzela v torek zvečer in medijem izdala, kaj nameravata s toliko denarja. Ne boste verjeli, nič posebnega.

"Sovražim nakupovanje in tudi zdaj, ko sva milijonarja, ne bo nič drugače. Že več let mi na hišni naslov dostavljajo hrano, ker ne maram hoditi v trgovino. Prav tako nimam smisla za stil, vedno sem v kavbojkah in majici. Edina stvar, ki jo bom kupila z denarjem, ki sva ga zadela, so nove preproge v zgornjem delu hiše, ki so grozne, zaradi njih nikogar ne povabim v zgornje nadstropje," je po pisanju Daily Maila povedala Catherine.

Zakonca sta še povedala, da ne nameravata dati odpovedi v službi, prav tako se nimata namena seliti. Del prejetega denarja bosta namenila za raziskave raka na prsih, za katerim je pred petimi leti zbolela tudi njena mama.

Gareth in Catherine sta še vedno v šoku. Za dobitek sploh še nista povedala svojima sinovoma, 10-letnemu Joelu in 9-letnemu Declanu. Pred kratkim jima je mlajši sin celo dejal, da z nakupom loterijskega listka le zapravljata denar.

Komentarjev 2
  • zz 11:23 27.januar 2012.

    Ja lepo, ce bosta ostala na realnih tleh ( v nasprotnem pa drzi pregovor "kakor pridobljeno tako izgubljeno". Cestitke!!

  • R9 09:16 27.januar 2012.

    Aha, cel svet že ve za njun zadetek na loteriji, njuna sina pa ne. Ja pa ja de.