Svet
10852 ogledov

Vdrli v covid bolnišnico, igrali so se zdravnike

Hrvaška policija Profimedias
Policija primer še preiskuje.

Na Hrvaškem odmeva primer najmanj neprimernega obnašanja trojice fantov iz Zadra, ki so prišli v šotor covid oddelka zadarske bolnišnice, kjer so - močno pijani - "prevzeli smeno" in početje posneli z mobilnim telefonom. 

V šotoru, kjer ljudje čakajo na testiranje, so enega izmed njih namestili na ležišče ter ga zdravstveno "oskrbeli", pri čemer so uporabljali medicinske inštrumente. Trdili so, da so bili prisiljeni prijatelju nuditi zdravstveno pomoč - imel je vidno rano na ustnicah - saj je zdravstveno osebje "pilo kavo", navajajo tamkajšnji portali. 

Medtem ko so "zdravili" prijatelja, so pili pivo iz pločevinke, na monitorju zdravstvenega osebja so gledali šport. 

Policija je po prijeti prijavi hitro posredovala, epilog zgodbe še ni znan, saj se je izkazalo, da je bil eden od mladeničev covid pozitiven, zaradi česar sta tudi druga dva v izolaciji, tako da jih policija še ne more zaslišati. 

Policijo je poklical dežurni vodja oddelka, potem ko ga je za pomoč poklicala dežurna zdravnica, ki ni mogla obvladati treh opitih mladeničev. 

Covid intenzivna enota UKC Maribor Covid-19 Zdravje Kdo so cepljeni, ki pristanejo na intenzivni terapiji?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Jaztam 16:51 02.november 2021.

    Kaj pa mislite Hrvaška je 100let nazaj

  • Avatar jate
    jate 21:10 31.oktober 2021.

    čaki malo...posnetek traja 8 min in pol...a do takrat ni nihče opazil kaj se dogaja???? kje se dohtarji ali sestre potikajo tako dolgo????

  • smejka 20:43 31.oktober 2021.

    Upam, da dobijo ''plačilo'' za svoje ''delo''.