Svet
25 ogledov

"Velika verjetnost, da je Maddy še živa"

Madeleine McCann
1/3
EPA
Scotland Yard meni, da je možno, da je že pet let pogrešana britanska deklica Madeleine McCann živa. Skupaj z njenimi svojci so izdelali fotorobota, kako naj bi Madeleine izgledala danes.

Fotorobota postarane Madeleine McCann je sicer ta teden objavil tudi FBI, a je bila podoba precej nenavadna, saj je Maddy videti, kot bi bila odrasla ženska. Scotland Yard je zato ob pomoči staršev naredil novega fotorobota, ki prikazuje, kakšna naj bi bila danes skoraj devetletna Maddy.

Predstavniki Scotland Yarda so na novinarski konferenci povedali, da so ob ponovnem pregledu zbranih informacij naleteli na takšne, zaradi katerih "verjamemo, da je Madeleine najverjetneje še vedno živa", poroča The Telegraph. Portugalske oblasti so zato pozvali, naj znova odprejo preiskavo.

3. maja pet let od izginotja

Naslednji četrtek bo natanko pet let od izginotja takrat skoraj petletne Maddy, ki je bila v portugalskem letovišču Praia da Luz s svojo družino. Iz sobe je izginila med tem, ko sta starša večerjala pri prijateljih.

Od izginotja do danes sta portugalska in britanska policija zaslišali že mnogo osumljencev, skoraj vsak mesec pa dobijo tudi prijave ljudi, da so videli Maddy. Zadnje obvestilo je bilo na začetku tega meseca, da so deklico opazili v Španiji v Costa del Solu. Tudi tokrat se je izkazalo, da je šlo le za deklico, podobno Maddy.

Komentarjev 1
  • maddog 07:32 26.april 2012.

    ka ste dosadni s to medeleine.. skus kuk ljudi je pogrešani pa ne utrujate skus z njimi.. tastare dva sta jo vrgla v greznco, nebo je več nazaj!