Svet
28 ogledov

Vibrator lahko kupite kar pri bivšem pastorju

vibrator Shutterstock
Bivši pastor Marc Angenent med drugim prodaja igračke za popestritev spolnosti, ki naj bi vernikom pomagale, da bolj uživajo v seksu.

"Če nam je Bog dal telo, kaj je tako grešnega pri poželenju?" se je na eni izmed nedeljskih bogoslužij vprašal 56-letni pastor Marc Angenent iz cerkve v Utrechtu.

Odprl je spletno stran, ki pa ni namenjena izključno ustvarjanju novih potomcev. Kristjanom prodaja vibratorje, lubrikante, kondome in ostale pripomočke za popestritev spolnosti.

Spletna trgovina Ljubezenski vrt se bori proti "pohotofobiji", ki vpliva na vse večje nezadovoljstvo z zakonsko zvezo mnogih katoličanov, trdi Nizozemec.

Spolno življenje mladoporočencev se je izkazalo za dolgočasno

Tekom svojega 23-letnega delovanja kot pastor je mnoge mlade vernike spraševal o tem, kakšno je njihovo spolno življenje in bil presenečen nad tem, da je spolno življenje mladoporočencev tako dolgočasno. Pogosto jim je zato svetoval, da se prepustijo strasti in fantaziji, saj da seks ni nič umazanega, še poroča 24sata.

Po tem, ko je zapustil službo pastorja, je začel delati kot seksualni terapevt in prodajalec v trgovini, ki ponuja žgečkljive igračke – a ne prodaja sado-mazo igračk ali pornografskega materiala. Angenent sicer proti njim nima nič, a meni, da bi bilo to preveč za njegove že sedaj preplašene kupce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.