Svet
2 ogledov

'Videl sem Maddie'

(Foto: AP) Žurnal24 main
Preiskava o izginotju že dve leti pogrešane Madeleine McCann dobiva nove razsežnosti. Obsojeni britanski pedofil je vendarle priznal.
"Videl sem Maddie," je priznal Raymond Hewlett, obsojeni pedofil, ki je do zdaj vztrajno zanikal vsakršno povezavo z Madeleine McCann. Hewlett je razkril, da je deklico videl dvakrat. V spominu mu je ostalo znamenje, ki ga ima Maddie v desnem očesu.

Preiskovalci so odvzeli vzorec njegove DNK, ki ga bodo preiskali v Veliki Britaniji. Z njim pa bodo opravili še dodatne razgovore v povezavi z več primeri zlorabe otrok.

Zdravstveno stanje pedofila, ki je bil obsojen zaradi več napadov na otroke, se iz dneva v dan slabša. Po napovedih zdravnikov je pred njim le še nekaj tednov življenja, zato se nekateri sprašujejo, ali se želi pred smrtjo izpovedati in kaj dejansko ve o skrivnostnem izginotju male Maddie.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.