Svet
7278 ogledov

Video: Bizarno rokovanje Jacinde Ardern z Borisom Johnsonom

Youtube
Novozelandska premierka Jacinde Ardern in britanski kolega Boris Johnson sta z nenavadnim rokovanjem poskrbela za viralen video.

"Videti je bilo, kot da bi ji skušal odtrgati roko," je ob stresanju roke Borisa Johnsona, ki ni bil nič kaj nežen do premierke Nove Zelandije Jacinde Ardern, zapisal eden od uporabnikov Twitterja.

Britanski premier je pred televizijskimi kamerami in fotografi pred svojo rezidenco na Downing St. močno stresel roko Ardernove, ki je na obisku v Združenem kraljestvu.

Britanski mediji, ki so se obregnili ob obnašanje Johnsona, so zapisali, da je šlo za dolgo, trdno, energično tresenje, ki je bolj spominjalo na vlečenje. Na posnetku se vidi, da Johnson vleče roko Ardernove k sebi.

Posnetek je seveda postal viralen na družbenih omrežjih in sprožil številne smešne odzive. "Jacinda Ardern je skoraj izgubila desno roko," je objavil britanski komentator, spet drugi uporabnik Twitterja je zapisal: "Boris jo je stresel po celem telesu. Pričakoval sem, da bo vsak trenutek poletela." Nekdo pa je celo zapisal, da bi morali poklicati rešilca: "Naj nekdo pokliče rešilca, na številki 10 je ženska, ki ji je treba znova pritrditi desno roko!"
 

Komentarjev 3
  • Avatar Syn
    Syn 16:16 04.julij 2022.

    Kakšna Jacinda neki, to je Joco.

  • kapibara1 08:09 04.julij 2022.

    Ni hotel da mu pobegne, se hoče podojiti, kot je pamža na sestanku dojila

  • Ender3 21:18 03.julij 2022.

    To pa je kekec, ali se rokuje ali tišči roko v žep. Očitno je, odvisnik od žepnega biljarda kar, pa je manj škodljivo od obsedenosti s tvitanjem.