Svet
8 ogledov

VIDEO: "J*** sem pijana"

Pijana voznica Youtube
Študentka s Floride je preko aplikacije Periscope delila svojo vožnjo v opitem stanju; končala je v lisicah in policijskem pridržanju.

23-letna Whitney Beall se je po veseljačenju s prijatelji v mestu vračala domov in s pomočjo aplikacije Periscope, ki uporabnikom pametnih telefonov omogoča, da videozapise delijo v realnem stanju, svojo vožnjo delila z ostalimi uporabniki te aplikacije.

Številni so jo opozarjali, da naj ne vozi, številni so ji tudi naravnost napisali, da bodo poklicali policijo, a ona se na to ni ozirala, močno pijana je vijugala po cesti in svojo vožnjo snemala s pametnim telefonom.

Dokler ni pripeljala do policijske patrulje, ki je prekinila njeno predrzno početje; mlado voznico so odpeljali na policijsko postajo na treznjenje.

PREBERITE TUDI: Posnetki tik pred smrtjo

Iz policije so zatem sporočili, da so v živo spremljali vratolomno vožnjo pijane voznice, težave so imeli le z natančno lokacijo; na koncu so uspeli prepoznati nekatera ombočja, mimo katerih se je peljala, krenili so v akcijo in jo po 20-tih minutah od začetka njene vožnje tudi prijeli.

Poškodovan ni bil nihče.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:09 15.oktober 2015.

    "po 20-tih minutah od začetka njene vožnje tudi prijeli."To je kr mal pozno. Verjetn da če bi obveščevalne službe poklical da bi hitrej lokacijo najdl.