Svet
2 ogledov

VIDEO: Med reševanjem padel v globino

Žurnal24 main
Mladenič, ki so ga izraelski vojaki s helikopterjem dvignili z minskega polja, je med reševanjem padel v globino in kasneje umrl.

24-letni Alaa Agabriya je v bližini severnoizraelskega mesta Beit She'an kljub opozorilnim tablam z dvema prijateljema zašel na minsko polje, da bi tam imeli piknik. Pri tem je stopil na mino, ki mu je hudo poškodovala stopalo.

Na prizorišče so nemudoma prihiteli reševalci, ki so mladeniča na prizorišču nesreče stabilizirali in navezali na nosila, da bi ga z vojaškim helikopterjem odpeljali v bolnišnico.


POZOR: Ogled videa odsvetujemo občutljivejšim uporabnikom

Ob prisotnosti TV-kamer so začeli dvigovati ponesrečenca. Tik preden bi ga dvignili na krov helikopterja, so vezi iz nepojasnjenih razlogov popustile, Agabriya pa je padel v globino.

Kasneje so ga končno prepeljali v bolnišnico v Haifi, a je zaradi posledic padca umrl. Vojska je že sprožila preiskavo dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.