Svet
131985 ogledov

Vse je posnela kamera: S puntom na AC vozil v nasprotno smer in silovito trčil

prometna nesreča v Srbiji
1/2
Zajem zaslona
V nedeljo se je na avtocesti pri izvozu Obrenovac na srbski avotcesti zgodila huda prometna nesreča. Povzročitelj je vozil v napačno smer.

Na avtocesti Miloš Veliki se je v smeri proti Beogradu v nedeljo popoldne zgodila huda prometna nesreča. Iz za zdaj še neznanega razloga je voznik fiat punta vozil po napačni strani avtoceste. Vozilo je trčilo s pravilno vozečim osebnim vozilom. Po trku je povzročiteljev avto odbilo na ograjo, ki ločuje vozni strani na avtocesti, na kar je avtomobil zagorel. 

Dogajanje v času nesreče si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. 


Kot navaja Kurir, je voznik avtomobila fiat punto za posledicami poškodb umrl. Šlo naj bi za 50-letnega moškega. Njegov 40-letni sopotnik naj bi bil v bolnišnici v kritičnem stanju. 

V bolnišnici je tudi voznica avtomobila, ki je vozila skladno s predpisi. Kurir navaja, da je bila po nesreči pri zavesti, več o njenem stanju ni znanega. 

Moški, ki je posnel trenutek trčenja, je na Telegramu zapisal, da je v nekem trenutku opazil avtomobil, ki je vozil v nasprotno smer. Sprva je mislil, da se je voznik izgubil, zato mu je poskušal nakazati, da vozi v napačno smer. Vendar pa je voznik z visoko hitrostjo vozil v nasprotno smer. "V vozilu sta bila dva moška, ki sta mahala ostalim voznikom. Dobil sem vtis, da sta se na ta način želela opravičiti drugim voznikom," je za Kurir povedal avtor zgornjega videoposnetka. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Kojak 17:18 04.september 2023.

    Sovoznik vozila, ki je vozil napačno ima v roki mobitel in snema vožnjo, očitno sta se zavedala, da vozita v napačno smer (stava ali pa alkohol).

  • Avatar Leon
    Leon 14:24 04.september 2023.

    Nevelja več tista vraža da je za varnost prometa potrebno dedcem prepovedano točiti za šankom ,babam pa na pumpah.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:44 04.september 2023.

    Čudno, še kakšno leto nazaj so naši mediji ves čas poročali o starejših voznikih, ki naj bi na avtocesto ali ljubljansko obvoznico zapeljali v napačno smer!? Potem so oblastniki napovedali in sprejeli zakonodajo po kateri je potrebno po 70 letu ...prikaži več opraviti redne zdravniške preglede za podaljšanje vozniškega dovoljenja. Ko je bilo to sprejeto, pa so kar naenkrat čudežno izpuhteli tudi starostniki, ki so prej kje "skoraj redno vozili v napačno smer"!? No, ali pa vsaj za medije niso več zanimivi!?