Svet
1470 ogledov

Video: Sloveniji naredil reklamo in pol

Bled Shutterstock
Avstralec slovenskih korenin je z dronom posnel Slovenijo iz zraka in video objavil na spletu. Odziv je bil fenomenalen.

Dee Kramer je ob očetovskem dnevu svojemu pripravil prav posebno darilo. Med lanskim obiskom Slovenije, države, v kateri je bil rojen njegov oče, je Dee z dronom posnel državo iz zraka. Posnetke je zmontiral v nekajminutni video in ga delil tudi s svojimi sledilci na svoji Facebook strani. 

Nad videnim ni bil navdušen samo njegov oče, ampak tudi številni drugi. Posnetek je dosegel že več kot 1,3 ljudi in ima več kot pol milijona ogledov. "Všeč nam je, da smo lahko toliko ljudem pokazali lepote Slovenije," je za southcoastregister.com povedala Deejeva žena Kath Freeman. Dejala je, da je bil njen tast zelo ganjen, ko je gledal video. 

"Slovenija je majhna in ne tako dobro poznana država. S pomočjo videa je lažje deliti lepote te države," je dejala Kath. "Posnetki z drona res nagovorijo ljudi." 

Dee Kramer se že dlje časa ukvarja  s fotografijo. Prav poseben izziv pa mu predstavljajo posnetki iz zraka. Da bi mu uspeli čim lepši, si je naredil dron po svojih željah. "Od nekdaj sem stremel k temu, da bi ujel edinstveno perspektivo, ki je ljudje običajno ne morejo videti," je dejal in dodal, da je tako združil dve svoji strasti – ljubezen do letenja in fotografije. Video Slovenije iz zraka je objavil na svoji strani Kramer Photography. 

 

Komentarjev 8
  • bregg 18:28 12.marec 2017.

    in še kaj..drugače pa je pohvalno , leepoooo

  • malonaokoli 08:33 23.september 2016.

    Čudovito ! Hvala. Sem takoj posredoval prijateljem po svetu.

  • maresem 19:07 22.september 2016.

    Vse pohvale.