Svet
3376 ogledov

Video: Srhljivka med kaskaderskim nastopom v Italiji

Videoposnetek nesreče kaskaderja v Italiji. Youtube
Kaskader v Italiji se je dvignil iz vozila na streho in z nogami krmilil volan. Sledila je katastrofa, ki jo je eden od obiskovalcev dogodka ujel v objektiv video kamere.

Kaskader, ki je med nastopom z nogami krmilil volan, medtem, ko je sedel na strehi avtomobila, je med petkovim nastopom v Veroni izgubil nadzor nad vozilom in trčil v ograjo ter poškodoval devet gledalcev.

Posnetek razkriva trenutek preboja ograde, za katero je bilo večje število ljudi. Številni so popadali po tleh. Vseh devet poškodovanih je imelo srečo, saj so poškodbe lažje narave, med katerimi so prevladovale modrice. Vseeno so jih odpeljali na opazovanje v bolnišnico.

Na posnetku je slišati napovedovalca, ki pravi: "Tako se vozi." Vendar se kasneje njegov ton spremeni in gledalcem zavpije: "Pazite."
Kaskader je po nesreči izstopil iz avtomobila. Nastop je bil sicer del razstave Motor Bike Expo, piše Associated Press.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • papak 04:11 21.januar 2024.

    Kako debilno ograjo so imeli. Še slama bi bila boljša od tega.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 20:28 20.januar 2024.

    Če ni poskrbljeno za varnost ljudi, gre bolj za norost, kot kaskaderstvo. Razumem, da kaskader tvega lastno življenje, če se kaj ponesreči med njegovim nastopom, ampak da ogrožaš druge ljudi? No, saj smo imeli situacijo s cepivi pod prejšnjo oblastjo. ...prikaži več Zanima me, ali so bili Milan, Bojana, Janez... cepljeni z zvarki, s katerimi so cepili del nič hudega slutečega ljudstva.