Svet
7 ogledov

Vlada jih je založila s tangicami

Ženske pri njih takšnih spodnjih hlač ne nosijo, tudi če so zastonj, je potožil Žurnal24 main
Po poplavah je ena od najrevnejših srbskih občin Trgovište od vlade dobila pomoč v obliki več tisoč tangic, modrčkov in čevljev za pokojnike.

"Upali smo, da gre za obleke za otroke, ker smo to najbolj potrebovali," je za srbski Press povedal šef skladišča Dragoljub Stanojković. Ko so odprli pakete in v njih našli tangice in modrčke, niso mogli verjeti svojim očem.

"Darilo je darilo, ampak lačni ljudje potrebujejo moko, ne tangic," je še povedal in dodal, da njihove ženske "takih spodnjih hlač ne bi nosile, tudi če bi bile zastonj".

Čevlji še gredo, tangice ne
Pomoč dodeljuje srbska vlada, mestu pa je poslala na carini zaplenjeno robo. Med to so tudi čevlji za pokojnike, ki pa so jih, pravi Stanojković, kljub vsemu nekaj razdelili.

"Ljudje so najprej ogorčeni in jezni, potem pa nekateri le vzamejo čevlje, mogoče jim bodo kdaj prišli prav. Tisto moderno spodnje perilo pa ostaja," je za Press povedal Stanojković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.