Svet
950 ogledov

"Vladimir bo vladar sveta"

Vladimir Putin EPA
"Vse se topi kot led, a samo eno ostaja nedotakljivo - slava Vladimirja, slava Rusije," je napovedala Baba Vanga.

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga je za časa svojega življenja napovedala številne dogodke, med drugim nesrečo ruske podmornice Kursk in napad na Svetovni trgovinski center v New Yorku. Točno je napovedala tudi svojo smrt. Vanga je namreč umrla 11. avgusta 1996. 

Tokrat pa je pozornost vzbudila njena napoved iz leta 1979. "Vse se topi kot ledi, a samo eno ostaja nedotakljivo - slava Vladimirja, slava Rusije. Vse se mu umika s poti in postal bo gospodar sveta." V njeni izjavi mnogi vidijo ruskega predsednika Vladimirja Putina, še posebej v luči dogajanja v Ukrajini. 

Baba Vanga je napovedala, da bo mir v svetu prinesel "osmi". Mnogi so prepričani, da se to nanaša na osmega velikega Vladimirja, torej Putina. V skladu z njeno prerokbo naj bi se v prvi četrtini 21. stoletja obnovila Sovjetska zveza. 

Ruskega predsednika naj bi se ponekod že prijel vzdevek njegovo veličanstvo. Temu naj bi botroval njegov odnos do medijev in opozicije, pa tudi menjavanje položaja predsednika države s položajem predsednika vlade in obratno. Putin naj bi se v zadnjem času posluževal tudi svojega pokuševalca hrane, česar so se posluževali tudi v času carske Rusije. 

Komentarjev 3
  • Žurnalček 15:38 06.avgust 2014.

    EU prepoveduje Južni tok ,ne zaradi konkurence zdajšnjim prodajalcem ampak mu s tem daje embargo na ekspanzijo, kakor tudi jasno do znanja , da ne rabimo njegovega plina in da ga bomo rabili čedalje manj, ker bomo aktivirali svoja nahajališča, ...prikaži več sicer mal dražje , ampak on svojih viškov EU ne bo mogel prodajati, nima pa kam z njimi.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:41 06.avgust 2014.

    Slaven si lahko tud po slabih ali tragičnih potezah. In pri Ukrajini ta sloves Rusiji vse bolj uspeva. Vse se mu umika in postal bo vladar sveta. Torej ja edini način da postane vladar sveta je s silo. Ker demokratičnemu ...prikaži veču vladarju se ne bo vsak strinjal pa umaknil. Edina možnost ja enoumje je sila in prisila.

  • Žurnalček 11:28 06.avgust 2014.

    Izsiljevalci niso nikoli dobro prinesli nobenemu , tudi sebi ne, Putina bodo zrušili njegovi oligarhi , ko bo od njih zahteval denar , ki jim ga je pomagal nagrabiti , ker ga bo rabil , ko bo dobil embargo na ...prikaži več svoje energetsko carstvo. Tudi Kitajska ga ne bo rešila , ker jo bo Zahod izoliral in ne bo imela več komu prodajat , ni prodaje, ni proizvodnje , ni potrebe po energentih. WTO -STO lahko deluje v miru in demokraciji , ne pa v takšni podtalni vojni , ko se gre za obstoj Zahoda.