Svet
100 ogledov

Vladimir Putin, kje si?

Skrivnostno izginotje ruskega predsednika je še vedno v ospredju zanimanja medijev ne le v Rusiji, pač pa tudi širše. Švicarski magazine še vedno trdi, da je izginil zaradi rojevanja svoje partnerke.

Švicarski tabloid Blick še vedno trdi, da je Vladimir Putin, ki že od prejšnjega četrtka ni bil opažen v javnosti, v Švici spremlja svojo mlado partnerko, 31-letno Alino Kabajevo, ki naj bi rodila v privatni kliniki blizu Lugana. Klinika, specializirana za ginekologijo, naj bi bila izredno priljubljena med bogatimi ruskimi pari, pri tem navaja britanski Telegraph. Kabajeva naj bi v kliniko prispela v začetku tedna.

Kremelj še vedno vztrajno zanika, da bi Putin vnovič postal oče. Putinov predstavnik za stike z javnostmi Dmitrij Peskov je za Forbes poudaril, da so informacije, da bi Putin dobil otroka, popolnoma nerealne.

Ruskega predsednika so v javnosti nazadnje videli prejšnji četrtek, ko se je sestal z italijanskim premierjem Mateom Rencijem. Sledil naj bi obisk Kazahstana, ki ga je odpovedal; po navedbah tamkajšnjih medijev zaradi bolezni. Ruski mediji so se ob tem najprej začeli spraševati, ali je Putin resnično bolan in kako resno je njegovo stanje, nato pa se je oglasil švicarski magazine, ki je namige speljal v drugo smer.

Na spletnih omrežjih še vedno krožijo številni šaljivi dovtipi o Putinovem izginotju. 

 

  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.