Svet
14 ogledov

Vnuka ponujala za 30 tisoč dolarjev

Floridska policija je prišla na sled babici in njenemu spremljevalcu, ki sta pos Žurnal24 main
Floridska policija je prišla na sled babici in njenemu spremljevalcu, ki sta poskušala za 30 tisoč dolarjev prodati osem tednov starega vnuka.

45-letna Patty Bigbee in 42-letni Lawrence Works sta bila prijeta prejšnji teden. Žensko je policija obtožila, da je konec oktobra potencialnemu kupcu otroka ponudila za 75 tisoč dolarjev. Moški je namero prijavil oblastem, poroča CNN.  

Ceno spustila na 30 tisoč dolarjev
Takoj ko so se v primer vmešali kriminalisti, so se začeli pogajati, in izkazalo se je, da je bila babica pripravljena ceno spustiti za več kot polovico, obenem pa je pristala tudi na srečanje s kupcem. Do primopredaje naj bi prišlo v petek, vendar je policija Bigbeejevo in Worksa prijela že dan poprej, saj je bilo dokazov več kot dovolj.

Za Bigbee je bila odrejena varščina v višini sto tisoč dolarjev, medtem ko bo moral Works za delček svobode pred sojenjem odšteti 50 tisoč dolarjev. Par za zdaj ostaja v priporu v floridskem Daytona Beachu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.