Svet
16 ogledov

Voziček z dojenčkom pod vlak

Voziček, v katerem je bil 15-mesečni dojenček, se je na železniški postaji v Mel
1/2
Žurnal24 main
Voziček, v katerem je bil 15-mesečni dojenček, se je na železniški postaji v Melbournu odpeljal pod vlak. Ta se je ustavil po nekaj metrih, dojenček pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

"Dečka je imela v varstvu babica. Spominja se, da je bil voziček na postaji. Ko se je v naslednjem trenutku obrnila, je bil ta že na tračnicah. Pripeljal je vlak. Babica in preostali očividci so obstali," je zatrdila bolničarka, ki je oskrbela poškodovanega dečka, in dodala, da je presenečena, da jo je odnesel le z lažjimi poškodbami.

Nesrečnežu je prvi priskočil na pomoč strojevodja, ki je skočil na tirnice, popolnoma uničen voziček potegnil izpod lokomotive in jokajočega dojenčka predal babici. Po poročanju zdravnikov je dojenček utrpel le nekaj prask in bušk.

Kot zanimivost lahko omenimo, da se je na isti železniški postaji novembra lani zgodil skoraj identičen incident. Takrat je vlak povozil voziček, v katerem je ležal nič hudega sluteč šestmesečni deček. Tudi on jo je odnesel z nekaj oteklinami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.