Svet
59 ogledov

Voznik avtobusa zaradi slabosti izgubil nadzor nad vozilom

avtobus crvena zvezda vetrobransko steklo Crvenazvezdafk.com
V nesreči, ki bi se lahko končala tragično, k sreči ni bil nihče huje poškodovan.

Vozniku turističnega avtobusa s slovenskimi registracijami, ki je ob pol enih popoldne vozil po centru Opatije v bližini hotela Bristol, je postalo tako slabo, da je izgubil nadzor nad vozilom. 

Voznik avtobusa, ki je vozil v smeri Voloska, je nenadoma zavil ne levo stran cestišča, se zaletel v mimo vozeči avtomobil nato pa še ob osem parkiranih avtov.  

Reški reševalci so s kraja nesreče odpelali tri ljudi,  voznika avtobusa in voznika avtomobila, ter otroka iz tega avtomobila. Huje ni poškodovan nihče. Potnikov v avtobusu v času nesreče ni bilo. 

Promet v središču Opatije je bil zaprt za dve uri, nesreča pa je ponovno vzpodbudila razprave o tem, da bi morali ob ozkih cestah v centru Opatije prepovedati parkiranje. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 03:58 19.julij 2015.

    Očitno zgleda , da bi eni videli raje , da se bus ni zaustavljal na parkiranih avtih ampak izgleda na sprehajajočih turistih na pločniku ! A majo oni tud Agencijo za brezdelje in traparije , kot mi ?

  • 4krogci 21:50 18.julij 2015.

    A zdej bo pa za vsako stvar ki se zgodi ko je temperatura nad 30 stopinj že kr vročina kriva al kaj??? Šofer je bil v avtobusu kjer je imel sigurno klimo tko da mu ni blo prevroče!! Ljudi obide ...prikaži veče slabost lahko že zaradi hitenja takoj zjutro, če si drugače navajen bolj umirjeno se zbudit,pozajtrkovat,... Najbolj zalostno je pa da tisti, ki delajo po pisarnah in sedijo lepo pod klimo na hladnem najbolj jamrajo kako je vroče in da se neda delat in podobno, dočim ljudje, ki delajo na prostem delajo brez jamranja!!