Svet
21546 ogledov

Grozljiva prometna nesreča: Dva mrtva, šest hudo ranjenih

Prometna nesreča
1/4
ePodravina.hr
Dva avtomobila, dva mrtva in šest hudo poškodovanih. Družino je pred več kot desetimi leti pretresla še ena tragedija.

V hudi prometni nesreči, ki se je v nedeljo zjutraj zgodila na obvoznici hrvaškega mesta Đurđevac, ki leži na pol poti med Koprivnico in Virovitico, je bila udeležena štiričlanska družina Benšić, ki se je vračala s poroke v Pitomači. V avtomobilu so bili 50-letni oče, 47-letna mama, 14-letna hči in 19-letni sin. 

Na omenjeni obvoznici je v njihov avtomobil čelno trčil audi, ki je zapeljal na njihov pas. V nesreči sta umrla 26-letni voznik in 22-letni sopotnik iz audija. Preostala dva potnika, 33- in 31-letni moški, ki sta bila na zadnjem sedežu in nista bila privezana, sta v kritičnem stanju. 

Prometna nesreča Svet Huda nesreča, dva mrtva, trije v kritičnem stanju

Hudo poškodovani so tudi člani družine Benšić. Starša, ki sta bila v času nesreče privezana z varnostnim pasom, sta utrpela zlom roke in noge. Otroka na zadnjem sedežu nista bila privezana. Kot poroča portal ePodravina, ima hči med drugim zlomljen nos, pri sinu pa naj bi šlo za poškodbo hrbtenice. 

Družino Benšić je pred več kot desetimi leti doletela tragedija. Med ropom banke je bil ustreljen brat 50-letnega voznika passata. 

Prometna nesreča | Avtor: ePodravina.hr ePodravina.hr

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4