Svet
112 ogledov

"Vrgli so nas iz hrvaškega kampa"

Plaža kampa Straško na otoku Pag. Pixsell
Štrije mladi Hrvatje so v hrvaškem kampu Straško, v katerega zahaja veliko Slovencev, doživeli precej neprijetno izkušnjo. Kljub plačilu karte za vstop v kamp, so jih tamkajšnji zaposleni izgnali. Brez razloga so domnevali, da bodo na tamkajšnji nudistični plaži nadlegovali plavalce.

"Jaz in moji trije prijatelji smo šli v kamp in plačali karto za na plažo in se za trenutek ustavili pred recepcijo, saj se je moj prijatelj moral vrniti v avtomobil po kremo za sončenje," je za zurnal24.si povedal 23-letni Hrvat Dominik

Ko se je prijatelj vrnil, je do njih pristopil eden izmed zaposlenih ter jim dejal, da naj se umaknejo iz kampa, saj so oni eni izmed tistih, ki bodo šli na nudistično plažo in fotografirali plavalce izoliranega dela plaže.

"V šoku smo se vrnili proti avtomobilu in nismo mogli verjeti, da se nam je to zgodilo v naši turistični državi.

Ko smo prišli do avtomobila, sem se odločil, da se vrnem in zahtevam natančno pojasnilo od nadrejene osebe," razlaga sogovornik.

Šele po polurnem čakanju je do Dominika namesto odgovorne osebe kampa pristopil receptor, ki jih je, kot pravi mladi Hrvat, na nevljuden način obtoževal, da so "nadrogirani, pijani in nekulturni". Kot pravi, kamp obiskujejo že tri leta, a kaj takega še niso doživeli.

Ob tem je še dodal, da so v kamp brez težav spuščali druge obiskovalce, a mladeničem so dejali, da vanj obiskovalcev zaradi prenapolnjene plaže več ne spuščajo, "četudi smo bili že pet minut gosti kampa".

Komentarjev 10
  • Igor Ogi 14:27 17.julij 2013.

    Če s svojimi tako ravnajo, kaj lahko pričakujemo tujci. Rajši grem na dopust ob Kolpo, kjer je narava in prijazni ljudje.

  • maliking 15:47 03.avgust 2012.

    Za Straško nič čudnega.In najbolj zanimivo je to, da bodo brez pardona razlagali, da imajo samo oni in to izključno oni prav.Tudi strani,ki še danes prikazujejo cene, ki njihove kupce zavajajo nočejo odstraniti. Sram jih je lahko, da to počno ...prikaži več z mladimi.Mar jim niso mogli z nekaj lepimi stavki pojasniti kaj se lahko in kaj ne? Dvomim pa, da bi fantje to počeli, posebej,če vrsto let hodijo v ta kamp.Straško ni nič drugega kot kamp,ki te oguli do gole kože s svojimi cenami.

  • ghz891 21:42 21.julij 2012.

    Pod novicami manjka zavihek "hrvaška".