Svet
19 ogledov

"Vrnili bomo denar"

V Agenciji Supra Travel bodo vračali denar vsem tistim, ki niso smeli na splav. Žurnal24 main
Pritožba. Zaradi superg silvestrski after party v Beogradu pred vrati splava.

Silvestrovanje. Novoletno potovanje v Beograd s turistično agencijo Supra Travel z zabavo na splavu se je za kakih 70 slovenskih turistov končalo pred splavom. “Nekaterim potnikom so na podlagi videza vstop na splav preprečili lokalni varnostniki,” nam je ogorčen sporočil bralec Miha Arko. Pravi, da so zato morali na mrazu čakati več kot dve uri.

10 evrov je stala vstopnica za splav v Beogradu.

“Direktor Supra Travel nam je sicer že napisal opravičilo, za vračilo denarja pa zahteva odrezke kart, ki pa jih nimamo, saj so nam jih pobrali,” pojasnjuje Arko.

Varnostnik nad turista
“Seveda bomo vrnili denar gostom, ki so ostali brez odrezka, niso pa mogli vstopiti na splav. Te goste so vodniki popisali,” zatrjujejo v agenciji. Od 600 gostov jih po njihovih podatkih ni moglo vstopiti na splav manj kot 70. Pravijo, da so večino gostov, ki so jim srbski varnostniki onemogočili vstop, odpeljali do hotelov.

Arko je ogorčen tudi nad varnostnikom na splavu, ki je udaril slovenskega turista. Dejanje prav tako obsojajo v agenciji, o dogodku pa so obvestili tudi srbske policiste, trdijo. Zapletlo pa naj bi se še, ker je eden od potnikov izgubil dokumente, agencija pa tega ni prijavila na ambasado, trdi Arko, zato je moral potnik ostati na srbski meji. “Izguba dokumenta je bila prijavljena na ambasado, kjer smo stranki pomagali urediti nadomestni potni list,” pojasnjujejo na agenciji in dodajajo, da je bila ambasada zaprta do drugega januarja, zato so lahko vse uredili šele dan pozneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.