Svet
5917 ogledov

Video: ''Vse se je treslo za kar dobrih 6-7 sekund''

Posnetek zaslona Croatia - live panorama view
Gre za nov epicenter v primerjavi s tistimi, ki so bili do zdaj aktivni, pravi seizmologinja iz hrvaške seizmološke službe.

"Gre za nov epicenter v primerjavi s tistimi, ki so bili do zdaj aktivni. Čez dan in v prihodnjih dneh lahko na tem območju pričakujemo še več šibkejših potresov," je za televizijo N1 dejala dežurna seizmologinja Marija Mustać iz hrvaške seizmološke službe.

"Vse se je treslo, za kar dobrih 6-7 sekund", "močan šok in nato dolgo tresenje", "dobro se je pretreslo, zbudilo me je, trajalo nekaj sekund", pa so bili odzivi nekaterih prič za Evropsko-mediteranski seizmološki center (EMSC).

Panoramska kamera na Brodarici pa je tudi zabeležila trenutke potresa:

Danes zjutraj 5.59 se je zgodil močan potres z intenzivnostjo 4,7 po Richterjevi lestvici, trinajstih kilometrov jugovzhodno od Šibenika, blizu Vrpolja.

Potres Šibenik Tresenje tal Svet Hrvaško znova stresel močan potres

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Isabel_Moore 11:56 08.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Lion007
    Lion007 09:37 08.junij 2021.

    A most Pelješac še stoji??? 🌁

  • kapibara1 09:15 08.junij 2021.

    Nič jim NE zavidam... Ko je bil pri nas šibkejši pa tam 3 sekunde,kuj zjutraj še v postelji.. sem si samo govoril: Pa a ne bo že nehal trest.. pa kar traja ..pa traja.. pa traja.. Dolge so te sekunde..