Svet
179 ogledov

Vsi so bili brutalno umorjeni

Todd Christopher Kohlhepp EPA
Moški, ki ga je policija aretirala v ameriški zvezni državi Južna Karolina zaradi prisilnega zadrževanja "kot psa priklenjene" ženske, je priznal sedem umorov. Med njimi je tudi štirikratni umor, ki je preiskovalce begal 13 let in je doživel celo televizijsko upodobitev. Policija motivov še ni razkrila, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Šerif Chuck Wright je pojasnil, da jim je Todd Christopher Kohlhepp pokazal tudi dva grobova na svojem zemljišču, pred tem pa so v petek našli zakopano še eno truplo.

"Spraševanja je konec," je dejal Wright, pri čemer je imel v mislih nerešeni štirikratni umor v mehanični delavnici v bližnjem mestu Chesnee. Leta 2003 je policija v delavnici našla mrtvo lastnico delavnice in njenega odraslega sina ter še dva zaposlena, vsi pa so bili "brutalno umorjeni" iz neznanega razloga.

Preiskovalci umorov vse do danes niso uspeli raziskati, zaradi svoje skrivnostnosti pa so jih uporabili tudi avtorji televizijske serije America's Most Wanted, ki pomaga razreševati nerešene primere.

Zaradi ugrabitve ženske

45-letnega Kohlheppa so aretirali v četrtek in ga obtožili ugrabitve ženske, ki je bila po besedah policije "priklenjena kot pes". Kohlhepp je 30-letno Kalo Brown zadrževal v zabojniku na svojem zemljišču, policija pa jo je nato našla in rešila. Brownova je ob prihodu policistov z nalogom za preiskavo Kohlheppove posesti trkala po notranjosti zabojnika.

Brownova je policistom povedala, da je bila zaprta dva meseca, s fantom Charlesom Carverjem pa so ju pogrešali od avgusta. Pozneje je policistom povedala, da je Kohlhepp njenega fanta pred njenimi očmi večkrat ustrelil v prsi.

Kohlheppa, ki si je kruh služil s posredovanjem nepremičnin, so v preteklosti že obravnavali zaradi spolnega prestopništva. Leta 1987 je kot 15-letnik ugrabil in spolno zlorabil 14-letnico. Iz zapora so ga izpustili leta 2001.

Komentarjev 4
  • matermila 20:10 06.november 2016.

    Bodi raje tiho,ker se bo hitro našel kak ljubitelj psihopatov,posiljevalcev,teroristov in podobne gamadi in te obsodil šovinizma,če ne še česa hujšega.

  • reider 19:20 06.november 2016.

    Nimaš slabe ideje.

  • h3o 18:04 06.november 2016.

    še eno brazgotino ima na desnem licu...od nohtov morda?