Svet
83 ogledov

"Vzel mi je devištvo"

John F. Kennedy Reuters
Ljubica ubitega ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja v knjigi razkrila številne pikantne podrobnosti njune afere.

Da John F. Kennedy, eden najbolj priljubljenih ameriških predsednikov, ni bil najbolj zvest soprog, že dolgo ni več nikakršna skrivnost.

Zdaj je ena izmed njegovih ljubic, Mimi Alford, v novi knjigi razkrila številne pikantne podrobnosti njune afere.

Bil je nežen

Tedaj 18-letna Mimi Beardsley je leta 1962 preko zvez dobila poletno prakso v Beli hiši. Njena afera s predsednikom ZDA je trajala 18 mesecev. Trdi, da je z njim zadnjič spala le nekaj dni pred atentatom. Zdaj 69-letna babica podrobno opisuje življenje Kennedyja za štirimi stenami Bele hiše.

Deli knjige, ki jih je že objavil New York Post, se na trenutke berejo kot vroča zgodbica.  

Med drugim trdi, da je z JFK-jem izgubila devištvo. Povabljena je bila na bazen pri Beli hiši, od tam pa jo je Kennedy odpeljal na "ogled". Ko sta prišla do spalnice njegove soproge Jackie, se ni obotavljal prav dolgo.

"Počasi je odpenjal gumbe na moji obleki in se dotaknil prsi," piše. Slekel si je hlače, srajco pa je obdržal na sebi. Ko je zaznal njen upor, jo je vprašal, ali je "to že počela kdaj prej". Ko mu je potrdila, da je še devica, je nadaljeval počasneje in nežneje, piše Alfordova.

Ko je končal, si je oblekel hlače, njej pa pokazal, kje je kopalnica. To je bil začetek njune afere.

Ni se mu mogla upreti

Alfordova razkriva še, da je nikoli ni hotel poljubiti na ustnice ter da ga je vedno klicala "gospod predsednik".

Zdaj se na stara leta sprašuje, ali bi se mu lahko uprla. "Dejstvo, da me je želel najbolj priljubljen in  najbolj vpliven moški v Ameriki, je le še okrepilo moja čustva do točke, ko se mu nisem mogla več upreti," v knjigi odgovarja sama sebi.

Izpostavlja, da je njuni aferi botrovala tudi večna odsotnost njegove soproge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.