Svet
53 ogledov

Wi-fi omrežje družini Obama v Beli hiši kodra živce

Družina Obama Profimedias
Predsednik Obama se pritožuje, ker brezžično omrežje v Beli hiši deluje zelo slabo.

Ameriški predsednik Barack Obama je skupaj z ženo Michelle v nedeljo imel prvi skupni intervju v času svojega predsednikovanja, ki je potekal v živo. 

Med drugim ga je novinarka TV hiše CBS vprašala, s katerimi tehničnimi tegobami se bodo morali ubadati naslednji prebivalci Bele hiše, potem ko bo po izteku osemletnega mandata družina Obama zapustila najslavnejši predsedniško rezidenco na svetu. 

Obami je najprej padla na misel slabo delujoča brezžična internetna povezava, saj da ima wi-fi omrežje znotraj Bele hiše ogromno sivih lis, kjer se naprave ne zmorejo povezati s spletom. 

"To je lahko prav zoprno," ga je dopolnila žena Michelle in povedala, da sta njuni hčerki Ssha in Malia čestokrat zelo jezni. 

A je Obama obljubil, da bo za naslednjo "skupino ljudi" skušal izboljšati delovanje, poroča BBC.

Obama je v preteklih letih tradicionalno dajal intervju tik pred tekmo Super Bowl, najpomembnejšim ameriškim športnim dogodkom. Letos pa se mu je pridružila pred kamero tudi žena. 

Povedala sta še, da si nameravata finale lige ameriškega nogometa NFL ogledati v družbi in da se bosta ob tem pregrešila s čisto običajno navijaško prehrano - perutničkami in pico. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.