Svet
12499 ogledov

Z avtom v dnevno sobo: "Če bi gledal TV, ne bi bil več živ."

Hrvaška policija Profimedia
Bežal pred policijo in z avtom priletel v dnevno sobo.

Hrvaški mediji poročajo o nenavadni prometni nesreči, ki se je zgodila v kraju Poćega na severovzhodu države. 

Po neuradnih podatkih portala Požega.eu je 22-letni voznik vozila znamke Opel Astra karavan z zagrebškimi registrskimi tablicami včeraj okoli polnoči bežal pred policijo, ki ga je poskušala ustaviti. Najverjetneje je bil pod vplivom alkohola.

"Eno uro pred nesrečo sem sedel v dnevni sobi in gledal televizor," je za hrvaške medije povedal stanovalec hiše, v katero je priletel avtomobil. "Odšel sem v spalnico, ki se nahaja poleg dnenve sobe. V spanju sem slišal močan udarec. Najprej nisem vedel kaj se dogaja, ko pa sem odšel iz spalnice sem imel kaj videti. Nek mladenič je z avtomobilom priletel v mojo dnevno sobo. Lahko si predstavljate, kakšna hitrost je to bila, da je z avtom porušil okno, zid in radiatorje v dnevni sobi. Če bi bil v dnevni sobi in sedel, kjer običajno sedim, se sedaj z vami ne bi pogovarjal. Tega ne bi preživel."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.