Svet
4112 ogledov

Z letala vrgli potnika, ki ni nehal spuščati vetrov

letalo, potniki
1/2
Profimedia
Letalo ameriške družbe American Airlines na poti iz Phoenixa v Austin se je moralo z letališke steze pred vzletom vrniti k vratom zaradi potnika, ki je pretirano spuščal vetrove.

Na to so ga opozorili številni potniki, a je ta početje kljub temu nadaljeval, danes poroča New York Post.

Neimenovan potnik naj bi spuščal vetrove že med vkrcavanjem na letalo in drugi potniki so ga opozarjali, naj neha, češ da to ni vljudno. Veseljak pa je nadaljeval svoje početje in pri tem še spraševal potnike, ali dovolj smrdi.

Nato je vstal s sedeža in se začel prepirati. "Dajmo vsi skupaj zaužiti najbolj smrdljivo hrano, kar obstaja," naj bi dejal glede na izjave prič. Kabinsko osebje ga je čez nekaj časa opozorilo naj neha, kar ni upošteval.

"Opravičujemo se zaradi zamude, vendar se vračamo k vratom," je sporočil pilot in dodal, da bodo kasneje pojasnili razlog. Pri vratih je stevardesa potnika obvestila, da se mora izkrcati, kar je jezno storil, preostali potniki pa naj bi si oddahnili, še poroča New York Post.

Qantas najdaljši polet letalo boeing | Avtor: Qantas Qantas

Komentarjev 3
  • Kmodri_ 19:18 26.januar 2024.

    Mater vola, je morda tehtal 200 kg? Sam vprašam...

  • kapibara 12:20 25.januar 2024.

    Če ga niso še vmes dobro pre&fu_kal, jo je predobro odnesel..

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:30 25.januar 2024.

    ne poznam človeka ki bi lahko zadrževal izpust plinov iz črevesja, ko pride do kemijske reakcije...lahko bi ga zaklenili na WC do konca poleta.