Svet
203 ogledov

Z maturantskega izleta v krsti

Sedemnajstletni dijak iz Delnic se je smrtno ponesrečil na maturantskem izletu.

Sedemnajstletni fant iz Delnic je bil na maturantskem izletu v Lloret de Maru. Prijatelji so ostali v hotelu, on pa se je odpravil na sprehod. Kot kaže, je na gradbišču splezal na žerjav, kjer mu je spodrsnilo in je padel. Zakaj je šel sam ven in zakaj je splezal na žerjav, ni jasno. 

Dijak tretjega letnika ekonomske šole je bil po poročanju 24Sata odličen učenec in športnik, treniral je nogomet, poleti pa je očetu pomagal v bifeju, njegova mama je znana odvetnica. Družino je o smrti obvestilo hrvaško veleposlaništvo. "Vsi smo v šoku, ne vemo, kaj se je zgodilo," je dejal njegov oče. 

Razred se z maturantskega izleta, ki se je sprevrgel v tragedijo, vrača čez tri dni. 

Komentarjev 2
  • Žvižgač 09:22 31.avgust 2014.

    Fantu ni pomagalo, da je bil odličen učenec, tudi mamina pamet odvetnice mu ni pomagala, morda mu je škodil denar očetovega bifeja, in zanesenost športnika, da se je v trenutkih norosti plazil ponoči po dvigalu iz katerega je padel. Bistven ...prikaži večn podatek je ali je bil pod vplivom opojnih substanc ali alkohola ali je samo bil prifuknjen, da je to izvajal ponoči. Kontrola spremljevalcev pa očitno ni delovala, ker so imeli morda kakšne medsebojne aktivnosti.

  • puksicd 21:00 30.avgust 2014.

    "je bil po poročanju 24Sata odličen učenec in športnik, treniral je nogomet, poleti pa je očetu pomagal v bifeju, njegova mama je znana odvetnica" Zakaj so to pomembni podatki? A če bi bil sin mesarja in natakarice pa bi bilo ...prikaži več normalno, da bi umrl na maturantskem izletu? Eh ...